Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκτός PAX East λόγω κορονοϊού η Sony

*
Κανείς δεν το περίμενε και όμως η Sony ακύρωσε την παρουσία της στην PAX East που θα πραγματοποιηθεί στη Βοστώνη, λόγω της έξαρσης του κορονοϊού.

Με ανακοίνωσή της στο PlayStation Blog, η εταιρεία αναφέρει:


Η Sony Interactive Entertainment έλαβε την απόφαση να ακυρώση τη συμμετοχή της στο PAX East στι Βοστώνη, λόγω της αυξανόμενης ανησυχίας για την έξαρση του COVID-19. Πιστεύουμε πως αυτή είναι η πλέον ασφαλής επιλογή, μιας και η κατάσταση αλλάζει καθημερινά. Είμαστε απογοητευμένοι από την ακύρωση της συμμετοχής μας, όμως βασικό μας μέλημα είναι η υγεία και η ασφάλεια του προσωπικού μας.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η Sony και η Naughty Dog ανακοίνωσαν πως το κοινό θα μπορούσε να ασχοληθεί με το The Last of Us Part II, στο πλαίσιο της PAX East, οπότε η απογοήτευση των fans είναι τεράστια.

Μάλιστα η Naughty Dog απολογήθηκε στο κοινό της με ένα post στο Twitter.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*